Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~

2 posters
YazarMesaj
darkness_-_love
Co-admin
Co-admin
darkness_-_love

Kadın
İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD
Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd
Ruh HaLi : ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Vizilt10
Admin Puan :
~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Right_bar_bleue

~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Empty
MesajKonu: ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~   ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 4:26 pm

Hayat;ne acımasız,ne zalimsin!Doğduğumdan beri yaşamadığım acıları yaşatıyorsun bana.
Kim bilir benim çektiklerimi çeken kaç genç vardır.Ama bu acıları daha fazla çekip kendimi ezdiremem.Şimdi sana,hayata gözlerimi kapatıyorum.Bakalım bensiz yaşamak nasıl oluyor.Bir de bunu deneyelim.Sebepsiz,suçsuz yere ceza çeken;iftiraya uğrayan,emellerine ulaşamayan,kalbi kırık,boynu büyük bunca insan,niye bu yola başvuruyor dersin?Senin zalim oyunların yüzünden!
Kim isterdi ki canına kıyıp eşini,dostunu bırakıp gitsin.Ama yaşayıp da her gün senin darbelerine maruz kalıp bu acıları çekmektense,gözümü bile kırpmadan kendimi feda etmeyi tercih ederim.Belki yine canım yanacak,acı çekeceğim.Ama şunu bil ki,bu çektiğim son acı her şeyin intikamı olacak.Arkama dönüp baktığımda ise beni hayata bağlayan hiçbir şeyin,bir ailemin bile olmadığını görüyorum.bana da en çok koyan buya!Hepsini sen aldın.beni de alıyorsun.Bunlar geçirdiğim son dakikalar,saniyeler.Yokum artık işte yokum.Sen kazandın!Mutlu musun?Bakalım daha kaç gencin canına kıyıp seni terk etmesine sebep olacaksın merak ediyorum,doğusu.Ben yaşamıma veda ederken,dilerim ,bu satırlarımla hatırlanırım!..Elveda satırlarım.Elveda!..

En son mysth-_-love tarafından Salı Ağus. 26, 2008 7:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
DreaM_AnqeL
Co-admin
Co-admin
DreaM_AnqeL

Kadın
İş/Hobiler : müzik-okL...
Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (:
Admin Puan :
~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Left_bar_bleue75 / 10075 / 100~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~   ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 5:44 pm

Güzelmiş...paylaşm için saol..xd
http://mekankolik.to-relax.net
darkness_-_love
Co-admin
Co-admin
darkness_-_love

Kadın
İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD
Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd
Ruh HaLi : ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Vizilt10
Admin Puan :
~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~   ~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~ Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 6:14 pm

işey deil yha

~:~HAYATA SON BİR MEKTUP~:~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» serseriye son mektup
» sewgiliye mektup