Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

sewgiliye mektup

2 posters
YazarMesaj
darkness_-_love
Co-admin
Co-admin
darkness_-_love

Kadın
İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD
Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd
Ruh HaLi : sewgiliye mektup Vizilt10
Admin Puan :
sewgiliye mektup Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sewgiliye mektup Right_bar_bleue

sewgiliye mektup Empty
MesajKonu: sewgiliye mektup   sewgiliye mektup Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 4:22 pm

seni ilk tanıdığımda aslında seni sevmiyodum.ama nerden bilirdimki bir gün senin için ölmek isticeğimi.arkadaşımın vesilesiyle tanımıştım seni.aynı okuldaydık.beni sevdiğini evlenmek istediğini söylüyodun.sana o kadar inanmıştımki hayallerimi hep düğünümüzle süslemiştim.ama nerden bilirdimki akılının eski sevgilinde olduğundu.çok güzel bir ilişkimiz vardı çıkmaya başlayalı 4 ay olmuştu.nedense kavgalarımız sıklaşmaya başlamıştı.artık sonumu göremiyodum.ve bir gece yaptığımız kavgayla gözümü yoğum bakımda açtım ama sen yoktun olmadın şimdi başkasıyla nişanlısın ve askerden gelince evleniceksin.bense snin en yakın arkadaşınla çıkıyorum ve onu senden daha çok seviyorum.en azından bana senden daha çok değer veriyor.belki yaptığım saçma bir şey ama sana inat olsun diye onunla çıkmıyorum ben onu çok seviyorum sana nişanlınla mutluluklar dilerim benim hayatımdan çıktın sen ben seni öldürüm ve kalbime gömdüm.şunu anladımki senin için yapılan hiç bir şeye değmiyo.sana mutluluklar ve başarılar.her şey gönlünce olsun
DreaM_AnqeL
Co-admin
Co-admin
DreaM_AnqeL

Kadın
İş/Hobiler : müzik-okL...
Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (:
Admin Puan :
sewgiliye mektup Left_bar_bleue75 / 10075 / 100sewgiliye mektup Right_bar_bleue

sewgiliye mektup Empty
MesajKonu: Geri: sewgiliye mektup   sewgiliye mektup Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 4:52 pm

Güzel... paylaşm için saol...xd
http://mekankolik.to-relax.net
darkness_-_love
Co-admin
Co-admin
darkness_-_love

Kadın
İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD
Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd
Ruh HaLi : sewgiliye mektup Vizilt10
Admin Puan :
sewgiliye mektup Left_bar_bleue100 / 100100 / 100sewgiliye mektup Right_bar_bleue

sewgiliye mektup Empty
MesajKonu: Geri: sewgiliye mektup   sewgiliye mektup Icon_minitimeSalı Ağus. 26, 2008 6:14 pm

bişey deil janm yha

sewgiliye mektup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» serseriye son mektup