meRve RapperÜye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 31 Nerden : izMiD.. Lakap : sEyTanhh uFqLıqq Admin Puan : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: .........q0THicc sİİrLeR........ Çarş. Ağus. 27, 2008 1:34 am | |
| Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken
Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla
Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama
Bir kaç damla gözyaşı akar gözümden ama napabilirim ki benimde ruhum kayıp hayatın içinde kalbim kırık param parça bir halde ama karanlığın şartı budur mutlu olmalıyım belki de Karanlıklardayım, derinlerde. Ateşlerdeyim, küllerde. Ruhlardayım, sahte bedenlerde. Zindanlardayım, esirlerle. Korkularındayım, korkunum. Düşlerindeyim, rüyalarında. Savunmasızım Korkağım Duygusuzum Aptalım... Zayıfım, güçsüz. Direnişciyim ama özgür. Lanetliyim Cehennemliğim Ruhsuzum ama ölümlüyüm
Uzandım yatagıma uyumaya çalıstım ama yapamadım Kabuslarımdan uyuyamadım Duvarlara bakınmaya basladım Boş duvarlara Beyaz duvarlara ama korkmaya basladım Duvarlardan bakan gozlerden kaçamadım Pencerimi açtım Dışarıyı izlemeye, sesleri dinlemeye başladım Bir ambulans sireni duydum çok uzaklardan Hastaneye yetişmek için son sürat gittiğini gördüm İçindeki ölümlünün haykırışlarını duydum Ruhunun bedeni içinde acı çektiğini gördüm Can çekişen bedeninden fırlayan kanlarını Kalbindeki kötülüğü gördüm Yine odama yanlızlıgıma döndüm Yatagıma uzandım düşüncelerimden korktum yanlızlığımdan korktum onlardan korktum sizlerden korktum korkutmayın artık beni defolun etrafımdan, defolun.
| |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: .........q0THicc sİİrLeR........ Çarş. Ağus. 27, 2008 1:42 am | |
| | |
|
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: .........q0THicc sİİrLeR........ Çarş. Ağus. 27, 2008 2:16 am | |
| tatlım ilk kırmızılı yazdıgın emo deil mi bnde attım emoya da bn ole biliom | |
|
*NSLHN*
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 31 Nerden : Ankara-ERYAMAN Lakap : NesLik,NestLe,taş ߀߀ Admin Puan : Kayıt tarihi : 23/01/09
| Konu: Geri: .........q0THicc sİİrLeR........ Cuma Ocak 23, 2009 10:52 pm | |
| [b]GüzeL | |
|