Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::...

YazarMesaj
darkness_-_love
Co-admin
Co-admin
darkness_-_love

Kadın
İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD
Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd
Ruh HaLi : ...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::... Vizilt10
Admin Puan :
...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::... Left_bar_bleue100 / 100100 / 100...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::... Right_bar_bleue

...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::... Empty
MesajKonu: ...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::...   ...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 1:11 am

Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken
-----------------------------------------------------------------------------------------

Karanlık bir oda her yer kapkara burda, işte hayat budur herkesi beklerim buraya ama beni yalnız bırakın kendinizde yalnız kalın ancak bu şartla
-----------------------------------------------------------------------------------------

Hiç bir şey istemem bir parça gülebilmek için ağlamak daha güüzeldir rahatlar insan ne de olsa öyleyse gel sende bu karanlık ortama

...:::...::: emo yazıları 2 :::...:::...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-