darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: ask konumuz Salı Ağus. 26, 2008 8:10 pm | |
| askla ilgili sohbetleri burada yapa bilirsiniz sorularda sora bilirsiniz .... | |
|
Organick_Jimjime RockerüYe
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 33 Nerden : manisa Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: ask konumuz Çarş. Ağus. 27, 2008 9:18 pm | |
| ouf aşq aşq aşq olanda pişman olmayanda ama yinede aşq ne qüsel şey beaa (ama karşılıklı olursa tabe ) | |
|
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: ask konumuz Perş. Ağus. 28, 2008 12:39 am | |
| askın her hali gusel bnje | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| |
herogs78 Moderatör
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 32 Nerden : searching=) Lakap : HeRo Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ask konumuz Perş. Ağus. 28, 2008 2:16 am | |
| askk..... kelımeye bakk soylenısee.... manayaa.....herseyıyle deerr yasamayaa..... | |
|
Lemoncu x3
| Konu: Geri: ask konumuz Perş. Ağus. 28, 2008 1:33 pm | |
| ashk karshıLıkLı oLduu zmN qzLLdir karshıLıq buLamdN mı chok caN yakar x( | |
|
Organick_Jimjime RockerüYe
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 33 Nerden : manisa Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: ask konumuz Perş. Ağus. 28, 2008 2:50 pm | |
| - Nemesis demiş ki:
- Organick_Jimjime demiş ki:
- ouf aşq aşq aşq olanda pişman olmayanda ama yinede aşq ne qüsel şey beaa (ama karşılıklı olursa tabe )
bence beqlemekte güzel sabretmek ben sabrettim şu anda buruq olsamda mutluyum sabrettiim için çünki hayatmda en çok sevdiim ve hala seviyo olduum ve seveceim erkee kavuştm o benm deerimi bilio ve yha bilmio farketmez ben onu deliler gibi seviorm ama acaba o da beni dediimde işler ok karışıo hemde çok....!!! küçük ayrıntılara takılma bnce sen hayatı kurallarına göre deil kendi kurallarına göre oyna bnce sabretmen güsel ama ayrıntılara çoq takılıosun seviosa mutlaka yine senin olur zaten ama sevmiosa ellerin olmuştur !! | |
|