darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: ...:::...::: seni sewsem kızarmısn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:18 pm | |
| Seni sevsem kızar mısın? Nerden çıktı bu diye sorma Ben de bilmiyorum aslında Önceleri bir arkadaşlık havasında Sonrasında Arkadaştan öte bakışlarla Sana olan yaklaşımımla Seviyorum galiba Anla Seni sevsem kızar mısın?
Aşkımı söylesem kızar mısın? Neden diye sorma Ben de bilmiyorum aslında Zamansız bir duygu gibi Birden oldu sessizce Sebepsizce Aşık oldum galiba Anla Aşkımı söylesem kızar mısın?
Yanında olsam kızar mısın? Neden diye sorma Ben de bilmiyorum aslında Yanlış anlama Arkadaşça değil aşıkça En yoğun duygularla Yanında olmak dediğim Sevdiceğim Senin kokunla Ruhunla Hep yanında Anla Yanında olsam kızar mısın?
Seni sevsem Aşık olduğumu söylesem Yanında olsam Kızar mısın? Evet biliyorum kızarsın. Ne olur kızma Anla Bir garibim Sessiz , sesi çıkmayan bir garip Sonsuza kadar susacak bir garip. Bunları söylesem kızar mısın? | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: seni sewsem kızarmısn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:19 pm | |
| anaaam çok güzel qız....xd | |
|
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: seni sewsem kızarmısn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:20 pm | |
| ewet ole | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: seni sewsem kızarmısn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
MaNiaQuaRizMa SiTe Sahibi
Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 33 Nerden : HerYer ...!! Lakap : Maniaq[eLF] (ELF insan DemeqTir ..) Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: seni sewsem kızarmısn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
darkness_-_love Co-admin
| Konu: Geri: ...:::...::: seni sewsem kızarmısn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:52 pm | |
| | |
|