darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: ...:::...::: affeder misn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:17 pm | |
| Affeder misin beni Bir sonbahar akşamında Sana boş yere kızmışken Kalbini kırmışken Seni üzmüşken , affeder misin?
Bazen elevlenirim ben Düşünmeden parlarım Karşımdakini düşünemem birden Bencil olurum Sonra da üzgün olurum Pişman olurum. Seni incitmişken , affeder misin?
Seni severken sevmemezlik yapamam ki Kelimelere dökebilirim sadece Her yazılan doğru değil ki Belki de kendimi kandırıyorum Ne dersin? Kendimden kaçıyor olamaz mıyım? Aynı eski filmlerdeki gibi. Seni sevmemek kendi yalanım Seni sevmek doğrularım Seni kırmışken , affeder misin?
Yazdıklarıma üzülüyorum İstemeden yazdıklarıma. Düşünmeden yazdıklarıma Acımadan yazdıklarıma Düşüncelerime ters yazdıklarıma Beni bu halimle affeder misin? | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: affeder misn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:21 pm | |
| Bazen elevlenirim ben Düşünmeden parlarım Karşımdakini düşünemem birden Bencil olurum Sonra da üzgün olurum Pişman olurum. Seni incitmişken , affeder misin?
burası çok hoşuma gitii yha...xd | |
|
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: affeder misn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:24 pm | |
| sni anlattıgn içn dimi janm | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: affeder misn ??? :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:44 pm | |
| evt beni anlattıı için.... | |
|