Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

yéni mSn nicQLééRi

2 posters
YazarMesaj
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Lakap : sEyTanhh uFqLıqq
Admin Puan :
yéni mSn nicQLééRi Left_bar_bleue78 / 10078 / 100yéni mSn nicQLééRi Right_bar_bleue

yéni mSn nicQLééRi Empty
MesajKonu: yéni mSn nicQLééRi   yéni mSn nicQLééRi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 2:43 pm

a$K mı beNi eS geÇ ..

uzakLaRda oLsaNda KaLbimdesiN asLa unuTma..!

KoyverDim herşeYi s*ktir eTTim sevgiyi..!

kaLbim sevDİ seNi bi KeRe baKmas aRTık kimseLeRe

bgN yoKsuN yaNımda sakıN unTTum saNma kaLbimdesiN daima..!

yaLnızLığıma sheN gheLdiinden bery herŞEy çok deişti eN öNemLisi KaLbim bu defa gerçktn sefdy..!

duR diNLe kara gösLüm gidmee..!

hiçbişy sNİ bNdeN aLamas bNmsin..!

SeN YaLaNlArLa aŞk SAtAnLaRıN TeK AdResİ..!bEn eN SoN SAttIğIn AşKıN Ta KeNdİsİ....

A$klma b!r céza vér kaLb!m sén! sévmés!nsén!n yaLan a$klna Allah muhtaç étmés!n...Bu Cinayet Günahın Günahın En Has HaLi ihaNeT ! Hakkımı Ver GiDeyim Adalet!!.

Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM

öмяüмє вαк ѕєηѕιz нαιη уαѕαуαмαм кöтü∂üя нαℓιм

нєяgüη υуαη нєяgüη ∂αуαη нєяgüη вαğℓαη уιηє тσραяℓαη gєℓє¢єк вιяgüη ѕєηι∂є вυℓυ¢αк єℓвєт нυzυя вєη¢є вєкℓє ∂υя...

вυ кαℓвιм ναя уα нєρ ѕєηιηℓє
вυ кαℓвιм ѕα∂є¢є ѕєηι ѕєν∂ι
вυ кαℓвιм ναя уα ѕєηιηℓє güℓ∂ü
вυ кαℓвιм ѕєηιηℓє нαуαт вυℓ∂υ

DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn BeN YiNe sEnI SeViYoRuM...!!!

♥saBRetmeye deqeRsin .. seN ßenDe ßitaneSinN !!

♥Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..

♥bir masaldı bu
hep sen anlattın
çocuktum inandım..

♥dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi..

Yak sende bu şarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni maffet bıçağını yüreğime sapla ve terk et.!!
BeLqide bu dünya başqa bir gezegenin cehennemidir..!!?
ßiraz iLgİ ßirAz $efKatmiyDi seNi $ımaRtan ßendim iki Güzel SöZle seni Göqlere ÇIkartaN ßuna karşılıq h£diyen d€meq ihaN€tin Yalnızlıqtı Herzamnki gibi ßeni KollarıNa alaN

T£q suçum Sana d€qer vermiŞim
Acıları as suratına yaşamaya devam ..
inSanı hayvanDan ayıRan akıLdır. inSan akıLdan uzakLa$tığı zaMan HayVan orTaya çıkar.

ßiLékLérimi kestim acıyor.. Kanım akıYor yawaş yawaş.. ßiLiorm öLüorm ama öLüm ßana yakıŞıor. .

enjekte eddim tüm hayallerimi karanlığaaa...!!

Ciğlik iStiyør kuLaklarim..ya atmaLi deRinden yada attirmaLi derinLerden!?

Ruh ’um kârânLîk'Lârâ ßêdênîm sana âît...

NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM...

Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$

Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!

öLümden Korkum Yokta Kefen Tarzım DeıL !!! . . .

ßέηi †aηЯidaη qέLέη мέsajLaЯLa iKηa έ†мέyέ caLi$мa !.. KέηDi i$LέDiqiη quηahLaЯLa ßέηi su¢LuyoЯsuη...

> maSum görünüŞe baKıp aLdanmayıN. o biR manYak !

! Platonik olma değmez ona yazık sana !

öłυω__đυđαqłαяıωđα...
αşк вιя σуυηѕα вη∂є נєтση ¢нσσq χD

υѕℓυ вιя çσ¢υк σℓυяѕαη şιяιηℓєяι вιℓє qöяєвιℓιяѕιη.. )
herogs78
Moderatör
Moderatör
herogs78

Erkek
Lakap : HeRo
Admin Puan :
yéni mSn nicQLééRi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100yéni mSn nicQLééRi Right_bar_bleue

yéni mSn nicQLééRi Empty
MesajKonu: Geri: yéni mSn nicQLééRi   yéni mSn nicQLééRi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 4:01 pm

tskkrler pylsm ıcın..
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Lakap : sEyTanhh uFqLıqq
Admin Puan :
yéni mSn nicQLééRi Left_bar_bleue78 / 10078 / 100yéni mSn nicQLééRi Right_bar_bleue

yéni mSn nicQLééRi Empty
MesajKonu: Geri: yéni mSn nicQLééRi   yéni mSn nicQLééRi Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 4:14 pm

herogs78 demiş ki:
tskkrler pylsm ıcın..

ricaa =)

yéni mSn nicQLééRi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-