darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: ...:::...::: bir siir yazmak isterdim :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:16 pm | |
| Bir Şiir Yazmak İsterdim,Şaiiri Belirsiz Olan Ve Seni Anlatmak İsterdim, Her Satıra Kazıyarak ! Kaybolan Umutları Ve Vazgeçmenin Ne Demek Olduğunu Uzayan Geceleri,,,Kaybedilenleri Yazmak İsterdim ! Yarınlara Mutluluk Ve Yarınlara Hüzün Sonrasına Seni İsterdim Ve Dua Ederdim Satırlarda ! Sayfalar Yetmesede İsterdim Yüreğimden Haykırarak Saygı Kadar Sevgi Kadar Muhtacım Ve Yine Dile Getirirdim Vazgeçmenin Ne Demek Olduğunu ! Git Demenin Ne Demek Olduğunu Bilmeyen ; Duygusuz Ve Anlamasız Boş Sayfalara Kazırdım Ve Anlatırdım Çaresizce... Bir Şiir Yazmak İstiyorum Seni Anlatabileceğim Ve Yine Vazgeçmenin Ne Demek Olduğunu Haykırabileceğim ! | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: bir siir yazmak isterdim :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:28 pm | |
| şimdi başlıı görnce içimden şiir yazmak geldi...xd...saol canm | |
|
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: bir siir yazmak isterdim :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:38 pm | |
| | |
|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ...:::...::: bir siir yazmak isterdim :::...:::... Salı Ağus. 26, 2008 7:41 pm | |
| evt içimdekileri dökmeliyim....xd | |
|