Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

maRsTa haYat Y0q

2 posters
YazarMesaj
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Lakap : sEyTanhh uFqLıqq
Admin Puan :
maRsTa haYat Y0q Left_bar_bleue78 / 10078 / 100maRsTa haYat Y0q Right_bar_bleue

maRsTa haYat Y0q Empty
MesajKonu: maRsTa haYat Y0q   maRsTa haYat Y0q Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 11:04 am

maRsTa HayaT y0k..

Temel marsa gidecek ilk astronottur. 10 milyar dolarlik muhtesem bir uzay gemisi ile giden Temel'den dönüse dek haber alınamayacaktır.
10 yıl sonra geri döndügünde flaslar patlar herkes merakla etrafını sarar:
"Marsta hayat var mı???"
Temel omuzlarını silker: "Yok ..."
Bilim adamları basın ve tüm dünya hayal kırıklığı içindedir. Temel'i uçağa bindirip Trabzona uğurlarlar.
Aksam evinde ailesi ile kendi dönüsünü seyreden Temel'in oglu sorar:
"Baba hakkaten hayat yok muydu acaba?"
Temel yine omuzlarını silker: "Haçan saat 11 dedin miydu butün tükkanlar kapanii! Sen puna hayat mi diisin?"
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Admin Puan :

maRsTa haYat Y0q Empty
MesajKonu: Geri: maRsTa haYat Y0q   maRsTa haYat Y0q Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 11:06 am

Gece Kursu

Birkaç Fransız kantinde gevezelik ederken içlerinden biri sorar :
-Gütenberg kim. Biliyormusunuz?
-Hayır der ötekiler.
-Güzel sizde benim gibi gece kurslarına gitseydiniz Gütenberg'in basım makinasını bulan kişi olduğunu bilecektiniz.... Ya Panmentier'i?
-Hayır der ötekiler.
-Güzel sizde benim gibi gece kurslarına gitseydiniz Panmentier'in patatesi bulan kişi olduğunu bilecektiniz.Eğer gece kurslarına gitmezseniz yaşam boyunca....
İşte ozaman aralarında lehimci olanı öfkelenip patlar :
-Oldu anlaştık! Gütenberg'i Panmentier'i bilmiyoruz. Sen Totoche kim biliyormusun?
-Hayır!
-Peki öyle ise öğren! Totoche sen gece kurslarına giderken karınla yatan adam!
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Admin Puan :

maRsTa haYat Y0q Empty
MesajKonu: Geri: maRsTa haYat Y0q   maRsTa haYat Y0q Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 11:08 am

Trafik Cezası

İki polis otobanda arabayla yavaş yavaş giderlerken bir amcanın eşeğiyle otobanının kenarından giderken görürler ve biraz dalga geçmek için arabayı durdururlar.
Amcacığm senin bu yaptığın yasalara aykırı. Otobana eşekle girilmez. Bu yüzden ceza yazmamız gerekiyor. Cezayı sana mı yazalım yoksa eşeğe mi? Amca düşünmüş ve bana yazın demiş.
Polisler bir daha sormuş ama yine aynı cevabı almışlar. Polisler cezanın neden kendisine yazılmasını istediğini sorunca yaşlı amca;
"Ben bu eşeği ilerde polis yapacağım. Sicilinin şimdiden bozuk olmasını istemem." demiş
[b]
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Admin Puan :

maRsTa haYat Y0q Empty
MesajKonu: Geri: maRsTa haYat Y0q   maRsTa haYat Y0q Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 11:09 am

Boynuzlar

Bi adamla kadın evlilermiş fakat çocukları olmuyormuş 15 sene sonra kadın müjde kocacım hamileyim demiş bizimki çok sevinmiş ee kolay diil 15 seneden sonra baba olmak fakat 8 ay sonra işyeri adamı yurtdışına göndermiş adam çok üzülmüş doğumda karısının yanında olamayacağı için ama eli mahkum gitmiş 4 ay sonra geldiğinde ne görsün çocuk zenci karısına sorunca kadın soğukkanlılıkla cevap vermiş.
Aslında çocuk normal doğdu fakat sonradan benim sütüm kesildiği için zenci bir süt annesi buldum onun sütünü içe içe böyle karardı demiş.
Adamda ben en iyisi anneme sorayım o herşeyi bilir demiş annesine anlatmış. Anneside:
evet oğlum doğrudur sende normal doğdun fakat sütün kesildiği için seni inek sütüyle besledim şimdide boynuzların çıkıyor!

zuHaaaaaa:D
herogs78
Moderatör
Moderatör
herogs78

Erkek
Lakap : HeRo
Admin Puan :
maRsTa haYat Y0q Left_bar_bleue100 / 100100 / 100maRsTa haYat Y0q Right_bar_bleue

maRsTa haYat Y0q Empty
MesajKonu: Geri: maRsTa haYat Y0q   maRsTa haYat Y0q Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 11:47 am

marsta hayat yokk ve boynuzların cıkıyora bayılldıımm supeerr yhaa hıaaa=))))
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Admin Puan :

maRsTa haYat Y0q Empty
MesajKonu: Geri: maRsTa haYat Y0q   maRsTa haYat Y0q Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 12:12 pm

ainén boynuzLar süfpééR xD

maRsTa haYat Y0q
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-