meRve RapperÜye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 31 Nerden : izMiD.. Lakap : sEyTanhh uFqLıqq Admin Puan : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: yénİ İmzALaRrr x) Çarş. Eyl. 03, 2008 10:45 am | |
| ßütünßütün GözYa$Ları Aynı Mı Kokar? ßiraz TuzLu ßiraz Aqır. Ya Da ßén AqLayınca Sén Mi Kokuorum? Kokunu ÖsLédim Vé ßén Hép ßu Yüzdén AqLıorum..! Nefes biLe aLmadan seviorum sni İçimde doLaşan aLkoL gibi Sana qitqide sarhoş oLuorum Ruhumu kaybtmiş qbi Sadece snin içn yaşıyoum Nefes biLe aLmadan seviorum seni.. İLk kez deqil bu kaLp hazır bütün eLwedaLara var git gönüL yasak bize sevda Senden uzak diyar diyar gezer kalbimde hasret Boynum bükük sensiz her yer gurbet Uyuduqum dizlerine sevda rengi gözlerine GönüLsüz eLveda yar... Ömrüm ağlar takvimlerde bir sürgündür bu can tende Ben gitsem de kalbim senLe
qönüLsüz eLveda A$ka..>>Yéni bir güne actıgmda gözlerimi .. Yanlızlgn yanı basmda öylcé drupbakar oldu.. Génis zamnla baslyan cümlélerin aynı sen gibi.. Hépsi gercklesmyeck rüyalrım sanki .. ßiR kaRanLık geLior yokLuĞunun ardından... ne zaMan güne$ batsa bu son geCem...dioRum vaZgeÇ yaLan dünyanın köhne saLTanaTından...yeTi$Tir bunCa keder bunCa eLem dioRum...bu ne biTmez ayrıLık bu ne biTmez özLem diorm GeL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar.. KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma...* TakvimLer hep umutsuz yarınları gösteriyor .. Bugün düş kursam yarın hayaL kırıkLarımın parçalarını topLuyorum ... Bana bu kaçıncı kıyışın İstanbuL ..мαнкυм єттiи gözLєяiмi уσLυиυ gözLємєує...◘ ßirGün Sende AnLayaCaksın◘KaLabaLıkLardan KaçIp, DizLerini KarnIna Kadar Çekip AğLayaCaksınİşte 0 An ÖzLeyeceksin..Eski SévqiLini DeqiL PiLi ßitmiş 0yuncak Ayını Yanından Ayırmadıqın SafLıqınıSen de ßirqün AnLayacaksIn DizLeriniKarnına Kadar Çekip ÇocukLuquna AqLayaCaksIn.. ◘..O Küçük kız Çocuqu DéqiLsin Artık..◘ | |
|