Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ölü Satan Dükkan X(

YazarMesaj
Organick_Jimjime
RockerüYe
RockerüYe
Organick_Jimjime

Kadın
Admin Puan :
Ölü Satan Dükkan X( Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ölü Satan Dükkan X( Right_bar_bleue

Ölü Satan Dükkan X( Empty
MesajKonu: Ölü Satan Dükkan X(   Ölü Satan Dükkan X( Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 6:13 pm

ABD' de bulunan bir dükkan ve bu dükkanı diğerlerinden ayıran yanı satılanların gerçek ölüler olması dükkanın sahibi george mc. "Bu bana babamdan kaldı bir yerde baba mesleği desem yeridir bizler anlaştığımız müşterilerimizi ölünce buraya getirip iyice yıkıyor ve bir tür mumyalama yapıyoruz ölülerimizin hepsi taze ve gerçektir bu işi seviyorum ama açıkcası bu şekilde satılmak istemem "
diyerek sözlerine şunlarıda ekliyor;"biz burada bir yerde unutulup gitme işini bitiriyoruz aslında talep çok ve müşterilerimizin adını gizli tutuyoruz hem alanın ölüyle ne yapacağı beni veya bir çalışanımı ilgilendirmez biz işimize bakarız" diyor

Ölü Satan Dükkan X(
1 sayfadaki 1 sayfası