| turkcenin deişmesi yıllara gore xd | |
|
+3dark_girl Lemoncu x3 darkness_-_love 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Perş. Ağus. 28, 2008 3:27 pm | |
| Yıl: 1965 "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim.."
Yıl: 1975 "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim.."
Yıl: 1985 "Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim.."
Yıl: 1995 "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim.. Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim.."
Yıl: 2006 "Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni.. Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin.. 'Hav ar yu yavrum?'"
Yıl: 2026 "Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden.. Off, ay dont nov âbi yaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so âşık len bu manita.. 'Hay beybi..
alıntıdır
En son mysth-_-love tarafından Cuma Ağus. 29, 2008 12:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lemoncu x3
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Perş. Ağus. 28, 2008 4:27 pm | |
| ayyy 2006'daN sNrasıNa kopdum yaa xD | |
|
| |
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Perş. Ağus. 28, 2008 4:38 pm | |
| walla bnde zamn deişio | |
|
| |
Lemoncu x3
| |
| |
darkness_-_love Co-admin
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Perş. Ağus. 28, 2008 4:59 pm | |
| | |
|
| |
dark_girl Admin
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Perş. Ağus. 28, 2008 6:54 pm | |
| saol bidanem paylasım için. | |
|
| |
AycHa RockerüYe
Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 31 Nerden : izmir Admin Puan : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Cuma Ağus. 29, 2008 2:25 am | |
| işte bu gerçk bi komedi yazısı annmlr uynmasn diye glmemye çlşyrm ama ağzım şu anda 2 mtre açık ve içmdn glmeye çlşym amma ve lakin olmuyo | |
|
| |
meRve RapperÜye
Mesaj Sayısı : 103 Yaş : 31 Nerden : izMiD.. Lakap : sEyTanhh uFqLıqq Admin Puan : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Cuma Eyl. 05, 2008 10:53 am | |
| 2026 süpr bise saoL payLasm icin x) | |
|
| |
herogs78 Moderatör
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 32 Nerden : searching=) Lakap : HeRo Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd Cuma Eyl. 05, 2008 12:25 pm | |
| - meRve demiş ki:
- 2026 süpr bise saoL payLasm icin x)
katılıormm=)) | |
|
| |
MooN_LiGhT
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd C.tesi Eyl. 06, 2008 1:58 pm | |
| | |
|
| |
darkness_-_love Co-admin
| Konu: Geri: turkcenin deişmesi yıllara gore xd C.tesi Kas. 29, 2008 1:08 pm | |
| - herogs78 demiş ki:
- meRve demiş ki:
- 2026 süpr bise saoL payLasm icin x)
katılıormm=)) bnjede | |
|
| |
| turkcenin deişmesi yıllara gore xd | |
|