Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PorTaLPorTaL  AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Msn DurumLarının anLamLarı xD

+4
dark_girl
darkness_-_love
DreaM_AnqeL
herogs78
8 posters
YazarMesaj
herogs78
Moderatör
Moderatör
herogs78

Erkek
Lakap : HeRo
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

Msn DurumLarının anLamLarı xD Empty
MesajKonu: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 6:47 pm

Yazılan Durum: Çevrimiçi...
Anlamı: Aylak aylak oturuyorum, laf atan olursa sabaha kadar geyik muhabbeti yaparım... Hatta dur ben sana bulaşayım...
...
Yazılan Durum: Meşgul...
Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum... Önemli biri gelirse ben ona yazarım...
...
Yazılan Durum: Hemen dönecek...
Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var... O yazarsa diye burda değil süsü veriyorum...
...
Yazılan Durum: Dışarda...
Anlamı: “Ders çalışıyorum” diyeceğim yalan olacak... Aslında çalışmam da lazım... Sen yaz da cevap verip vermeyeceğime bakarız...
...
Yazılan Durum: Telefonda...
Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım, bunu hiç kullanmadım... Sırf ilginçlik olsun diye yazdım yani...
...
Yazılan Durum: Öğle yemeğinde...
Anlamı: Aslında uykuya geçiyorum ama önemli birinden haber bekliyorum... Kapalı görüp yazmaktan vazgeçmesin diye...
...
Yazılan Durum: Çevrim dışı...
Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama izin veriyorlar... Kpattım... Babam ikide bir gelip kontrol ediyor...
DreaM_AnqeL
Co-admin
Co-admin
DreaM_AnqeL

Kadın
İş/Hobiler : müzik-okL...
Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (:
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue75 / 10075 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 6:53 pm

Paylaşm için çok saol....xd...süpperler...xd
http://mekankolik.to-relax.net
herogs78
Moderatör
Moderatör
herogs78

Erkek
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 6:56 pm

ne demek
darkness_-_love
Co-admin
Co-admin
darkness_-_love

Kadın
İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD
Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd
Ruh HaLi : Msn DurumLarının anLamLarı xD Vizilt10
Admin Puan :

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 7:30 pm

sn ne ara acık olursun lol!
dark_girl
Admin
Admin
dark_girl

Kadın
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue88 / 10088 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 9:18 pm

saol paylasım içinn
MaNiaQuaRizMa
SiTe Sahibi
SiTe Sahibi
MaNiaQuaRizMa

Erkek
Lakap : Maniaq[eLF] (ELF insan DemeqTir ..)
Ruh HaLi : Msn DurumLarının anLamLarı xD Ac10
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 9:41 pm

Kusen saoL ..!!x))
http://mekankolik.to-relax.net
AycHa
RockerüYe
RockerüYe
AycHa

Kadın
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 1:35 pm

valla bana hepsi uyuyo bnlarn özellklede ilk 3ü Very Happy paylşm içn sağl
meRve
RapperÜye
RapperÜye
meRve

Kadın
Lakap : sEyTanhh uFqLıqq
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue78 / 10078 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 12:47 pm

Very Happy süpermis saoL payLasım icin xD
herogs78
Moderatör
Moderatör
herogs78

Erkek
Admin Puan :

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:51 pm

ne demek=))
MooN_LiGhT

MooN_LiGhT

Erkek
Admin Puan :
Msn DurumLarının anLamLarı xD Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Msn DurumLarının anLamLarı xD Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Msn DurumLarının anLamLarı xD   Msn DurumLarının anLamLarı xD Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 1:54 pm

paylasımın ıcın saol

Msn DurumLarının anLamLarı xD
1 sayfadaki 1 sayfası