darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: gidiyorum senden ): Çarş. Ağus. 27, 2008 4:17 am | |
| Hep sendin giden benden... Şimdi ben gidiyorum senden... Gelişine kurduğum tüm saatleri kırarak, Sahipsizliğe yazılmış tüm mektupları yakarak, Kavuşma an'ımıza dair tüm düşleri yıkarak Çekip kendimi gecenden Gidiyorum senden... Varsayalım ki ; Hiç tanışmadık ,hiç konuşmadık Sessizliğimizde... Biribirmize ağıtlar yazmadık Yalnızlığımızın kuytu köşelerinde... Ne sen beklemiştin leyl'i ... Ne de ben leyl'de seni... Hiç olmadığımız zamanları çekip , Hayatın ellerinden, Hiç olduğumuz anı bırakalım Hayatın bol kalmış ellerine... Ve elimi uzattığım elini ateşe verip , Avuçladığım harla düşerim , Buz dağlarının ötesine... Bu gece ,gözlerimde yağmurları ağırladığım şuan... Çekerek kendimi senden , Seni çekerek iliklerimden , Gidiyorum senden... Hoş kal sevgili; Sana "merhaba aşkım "dediğim Aşkın "cee" halinden sesleniyorum .. Ve sana "günaydın aşkım" diyemediğim , Aşkın "den "haliyle veda ediyorum... Yağmurlar kentine düştüğü vakit , Bil ki; ben geçmişimdir kapından... Ve İstanbul' a benzemişimdir yine Aynaya baktığın o sabahta... Seni İstanbul'a, İstanbul'u canıma katıp, GİDİYORUM SENDEN | |
|
dark_girl Admin
| Konu: Geri: gidiyorum senden ): Perş. Ağus. 28, 2008 11:25 am | |
| gslmiş saol paylasım içn.. | |
|
herogs78 Moderatör
Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 32 Nerden : searching=) Lakap : HeRo Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: gidiyorum senden ): Perş. Ağus. 28, 2008 11:33 am | |
| gercektenn gusell saolasınn==)) | |
|
MaNiaQuaRizMa SiTe Sahibi
Mesaj Sayısı : 187 Yaş : 33 Nerden : HerYer ...!! Lakap : Maniaq[eLF] (ELF insan DemeqTir ..) Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 24/08/08
| Konu: Geri: gidiyorum senden ): Perş. Ağus. 28, 2008 11:34 am | |
| | |
|