| Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Çarş. Ağus. 27, 2008 3:11 am | |
| Seni Çok Seviyorm ben öle çok sefiorm qie qim olduunu asla aöylemm ama çok sefiormda o beni sefiomu bilmiorm öncedn sefiodu ama...şimdi seviomdr qie...*??*...Elüfe sorun ne kadr sevdiimi onu....
seni beqlemekten asla bıkmadım ben asla yılmadm asla umudumu yitirmedim seni sebebsizce beqledm belqi bi karşılık verirsin die bunların hepsini sen biliosn ama geldi yha içimden yazmak istedim seni hala çok seviyorum aşkımı sevgimi bekleyişlerimi umutlarımı beklentilerimi asla karalamadı zaman asla eskitemedi zamn söz veriyorum san ayemin ediyorum ki asla da eskitemiyecek ateşime söndürmeyecek sana söz veriyorum yeniden başlıyacaız bunu biliyorm benm umudum var çünkü seni hala seviyorum....!!!
En son Nemesis tarafından Cuma Ağus. 29, 2008 3:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
darkness_-_love Co-admin
Mesaj Sayısı : 383 Yaş : 31 Nerden : ist - bartn XD İş/Hobiler : oooo say say bitmez boswer XD Lakap : elf ; cadı :D ; cirkin ; mawiş gril ; uyuz war bide Xd Ruh HaLi : Admin Puan : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Çarş. Ağus. 27, 2008 3:36 am | |
| biliom janm biliom yha ona yakın olmak içn neler neler yapıon | |
|
| |
DreaM_AnqeL Co-admin
Mesaj Sayısı : 390 Yaş : 31 Nerden : İzmir.... İş/Hobiler : müzik-okL... Lakap : HoRozunn Dawuqu (; (: Admin Puan : Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Çarş. Ağus. 27, 2008 11:24 am | |
| ouuf.... | |
|
| |
Lemoncu x3
| |
| |
DreaM_AnqeL Co-admin
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Çarş. Ağus. 27, 2008 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Lemoncu x3
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Çarş. Ağus. 27, 2008 6:05 pm | |
| napıım saLanqLara böLe deniLii ishte xD x( | |
|
| |
DreaM_AnqeL Co-admin
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Çarş. Ağus. 27, 2008 6:37 pm | |
| | |
|
| |
DreaM_AnqeL Co-admin
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Cuma Ağus. 29, 2008 3:36 pm | |
| saoln arqadşlar herşey için....:/ | |
|
| |
Lemoncu x3
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Cuma Ağus. 29, 2008 3:47 pm | |
| yaa bıraq shu jojuu sHen pHenü dinLe marioyu aL xD baq jojuun inq.de waa xD | |
|
| |
DreaM_AnqeL Co-admin
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Cuma Ağus. 29, 2008 3:49 pm | |
| sildmki onu ben hem sevmiorm çıksaydm onnla B....'yi unutmak için olurdu buda imkansz bişee.... | |
|
| |
Lemoncu x3
| Konu: Geri: Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! Cuma Ağus. 29, 2008 7:11 pm | |
| qızım chok aptaLsn yaa jojuq sıRf o qızLa sizi birbiRne düshürsn die yanyaNa qetirio sHende buNa aLet oLuon yaa tebrik waLLa pes yanee | |
|
| |
| Söylüyorm ve duyuyor biliyorum...!! | |
|